Deelnemende bedrijven

Hieronder vindt u een overzicht van alle deelnemende bedrijven.
Voor mee informatie over het bedrijf, klikt u op het logo of bedrijfsnaam.

De lijst van bedrijven zal blijven groeien, kom dus regelmatig langs om te kijken wat u kunt verwachten.
Wilt u als bedrijf deelnemen? Neem contact met ons op!

Het goede doel!

Thema: Vóór Kinderen, tegen Kanker!

LEO- en Lionsclubs in Nederland zetten zich ook dit jaar weer in voor kinderen met kanker. Elk jaar krijgen zeshonderd kinderen kanker, één op de vier overleeft dit niet. Kinderen met kanker hebben onze hulp nodig. Daarom zetten we ons ook dit jaar weer met een landelijke actie in voor kinderen met kanker.

Het Prinses Máxima Centrum voor oncologie in Utrecht is het doel van onze actie.

Gastrovino Langeveld

Gastrovino Langeveld, een wereld aan wijn. Langeveld Wijn en Relatiegeschenken is gespecialiseerd in kwaliteitswijn. Wij bieden u een uitgebreid en betaalbaar assortiment dat varieert van wijnen voor iedere dag tot exclusieve wijnen van de mooiste kwaliteit. Hier kunt u terecht voor de lekkerste volle rode wijn, frisse witte wijn en piepjonge rosé. De wijnen variëren van heerlijk zuiver fris tot zeer complex en krachtig. Met een grenzeloze passie voor al dat mooie druivensap zetten wij ons in om onze klanten de beste kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Wereldwinkel Sassenheim

De Wereldwinkel is de fairtrade winkel in de gemeente Teylingen. We zijn gevestigd in het centrum van Sassenheim maar bedienen uiteraard ook Voorhout en Warmond. Wij profileren ons als cadeaushop maar verkopen ook foodproducten zoals, thee, koffie en chocolade. Onze doelstelling is het zorgen voor een eerlijk loon voor de producent in de 3e wereld. De verkoop in de winkel en alle activiteiten daaromheen wordt gedaan door vrijwilligers.

De KoffieMeulen

Wat begon als een kleine eenmanszaak waar al snel personeel benodigd was, is De KoffieMeulen nu gegroeid naar de organisatie van ongekend succes. Het begon met een winkeltje van 90m2 in Sassenheim. Nu heeft De KoffieMeulen twee vestigingen in Sassenheim en Oegstgeest, en blijven we groeien door heel Nederland heen. Kom langs in één van onze winkels en maak kennis met heerlijk koffie-, thee- en chocoladesoorten. Om mee te nemen, of om van te genieten in onze Schenkerij!

Etos Hauwert

Bij onze 2 winkels in Sassenheim en Leiden Kopermolen kunt u altijd terecht voor de mooiste cadeaus en het beste advies. Hebben we niet wat u zoekt? Dan gaan we gerust voor u op zoek en bestellen het. Altijd raak dus. In Sassenheim hebben we ook nog een Schoonheidssalon. Kom langs en maak een afspraak bij één van onze schoonheidsspecialistes.

Hoofdstraat 254, 2171 BP Sassenheim, 0252-230931
Kopermolen 32, 2317 PB Leiden, 071-5236612

Little Cister

Producten waar je blij van wordt. Goed voor een glimlach. Bijzondere woon- en mode accessoires, met een mooi verhaal, duurzaam geproduceerd en zeker uniek!

Boekhandel Wagner

Boekhandel Wagner, voor een breed assortiment boeken & kantoorartikelen, zo ook hèt adres voor lezingen, events en boekpresentaties; een plek waar mensen met elkaar verbinden. Wist u dat boekhandel Wagner (h)eerlijke olijfolie en prachtige Italiaanse tafelkleden verkoopt? Ook kunt u voor dé Escaperoom van de Bollenstreek bij ons terecht:
www.wagnersinferno.nl.

BroodGewoon

Broodgewoon is een hippe, gezellige en ambachtelijke bakkerswinkel met brood, gebak, koffie, belegde broodjes, macarons en nog veel meer heerlijkheden. Wij zijn constant bezig om de beste en lekkerste producten naar onze winkel te halen, kwaliteit staat hierin uiteraard voorop. Bij ons is het niet de vraag of het lekker is maar juist of u wel kunt kiezen uit al het lekkers!

Schulte Vuurwerk

Het mooiste vuurwerk in de gemeente Teylingen

Vishandel de Klok

Verse Visspecialiteiten

Holtman's Dierenspeciaalzaak

Al bijna 25 jaar een begrip in de bollenstreek!

Holtman's Hengelsportspeciaalzaak

Al bijna 25 jaar een begrip in de bollenstreek!

Apart bijou & accessoires

Hoe leuk is het als iemand je vraagt, “waar heb je dat sieraad gekocht, zo apart!” Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij verkopen mooie sieraden en modeaccessoires waar je zeker blij van wordt, tegen een leuke prijs.

Apart bijou & accessoires, net even iets anders!

Juwelier Wagenmakers

Juwelier Wagenmakers is niet meer weg te denken uit het straat beeld van het gezellige winkeldorp Sassenheim!

Ons familie bedrijf is gelegen aan de Hortuslaan en kenmerkt zich als een laagdrempelige winkel waar voor “jong en oud” altijd iets te vinden is! Wij zoeken altijd naar spraakmakende sieraden maar schromen niet om traditionele sieraden aan te bieden. Kortom altijd de moeite waard om even binnen te lopen, om u te oriënteren voor een leuk cadeau voor welke gelegenheid dan ook!